wat anderen zeggen

Je hebt mij geholpen om de lastige dingen die op mijn pad komen steeds te zien als een les, ze om te buigen naar iets positiefs, op zoek te gaan naar wat ze mij willen vertellen. Door dit alles kreeg ik meer en meer vertrouwen in het leven en wat het met zich mee brengt. Het zorgt ervoor dat ik minder van slag ben als iets tegenzit en dat ik op zoek ga naar wat het mij wil duidelijk maken. Dit geeft me veel rust en vertrouwen...

Je hebt mijn hart verder geopend. Je hebt mij een gevoel gegeven van wat ik ‘allesoverheersende liefde’ noem. Een gevoel waar ik naar zou willen streven om continu in te leven. Ik heb een aantal collega’s die ik zeker naar jou stuur om zo’n energetische sessie te ervaren.

Je bent zo'n wijze, warme vrouw. Je straalt heel veel rust uit. Je hebt een mega repertoire aan technieken die je moeiteloos inzet.

Voor mij voelde je al verschillende keren als een reddingsboei. Als ik het even echt niet meer wist, kon ik me vastklampen aan de sessie en van daaruit weer rustig verder zwemmen...

Je hebt een breed scala aan 'tools', maar ik ben vooral onder de indruk van hoe je al die dingen aan elkaar koppelt, hoe je overal de krachtige boodschappen uit haalt, hoe alles steeds weer een plek krijgt en op zijn plaats valt bij jou.

Je voelt voor mij ook als een leraar... een meester. Jij lijkt oneindige wijsheid te bezitten. Ik kan nog zoveel van je leren!

Schrijf je in voor de maandelijkse Koesterbrief!

Griet Moerman

koesteraar