koesteraar

koesteren - regelmatig werkwoord: met liefde behandelen

koesteraar - zelfstandig naamwoord: iemand die koestert

Ik ben een creatieve, speelse en bezige bij met een analytisch stel hersenen en het hart op de tong. De zoektocht naar balans tussen gronding en spiritualiteit is voor mij altijd van groot belang geweest. 

Als logopediste en stemcoach was ik jaren bezig met de stem. Ik had een eigen praktijk, gaf les en ondervond dat stemklachten bij vrouwen vaak aan de menopauze gerelateerd waren. Ik ging een postgraduaat menopauzeconsulent volgen maar vond de aanpak niet toereikend, met een te grote focus op het medische en de ratio. Ik had meer nodig en zocht verder. Wat bleek, het antwoord was er eigenlijk altijd al. 

Al meer dan 30 jaar investeer ik tijd en energie in persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Ik ben een ongebreidelde zinzoeker. 

Elk obstakel op mijn eigen levenspad was een aanleiding voor een opleiding, een traject of een workshop. Mijn voelsprieten brachten me op plekken in binnen- en buitenland en ik studeerde af als traumatherapeut, burn-out/bore-out coach, HSP-coach, relaxatietherapeut en specialiseerde me in fonoforese, Deep Sound Massage, werd Reiki master en facilitator SoulCollage® en SoulKey en nog zoveel meer. Ik blijf de eeuwige student. Ik ontdekte linken en overlappingen en creëerde mijn eigen geïntegreerde, holistische en creatieve aanpak met een eigen-wijze combinatie van alle verschillende visies en technieken. Ik noem het De Griet Moerman Methodiek, een werkwijze die ik bij een breder cliënteel kon inzetten. Alles in mijn leven heeft geleid naar dat startmoment, naar mijn 'point zero', mijn blanke pit, mijn blauwdruk mijn kern, mijn ZIEL.

Ik ben een zorger voor zorgers. 

Ik begeleid je bij onrust, mentale ongemakken, emotioneel onevenwicht, energetische disbalans, existentiële vragen. Ik ben een richtingaanwijzer op je ontdekkingsreis. 

Inspanning afgewisseld met ontspanning ... samen én in onderling overleg blikken we achterom en nemen we stappen richting jouw nulpunt. Het vertrekpunt van waaruit nieuwe mogelijkheden geboren kunnen worden. Je gaat zelf aan de slag in een boeiend ontwikkelingstraject volledig op jouw maat.

Authentiek, autonoom en sereen.

Ik wil mensen terug in balans brengen, resetten en tools aanreiken zodat ze deel kunnen uitmaken van én iets kunnen bijbrengen aan het grotere geheel. Samen stappen zetten en ontwikkelen. Bewuster, nieuwsgierig, kleurrijker en met meer Lef, Liefde en Lust LEVEN.

Als koesteraar help ik, zorg ik voor je, luister ik oordeel- en taboeloos, geef ik je veiligheid en bescherming maar geef ik je net zozeer een liefdevolle schop onder je dappere kont.

Wees welkom

Even kennismaken?

Griet Moerman

koesteraar

© teksten & beelden Karen Van Winkel