Koesteraar

koesteren - regelmatig werkwoord: met liefde behandelen

koesteraar - zelfstandig naamwoord: iemand die koestert

Ik ben een creatieve, speelse en bezige bij met een analytisch stel hersenen en het hart op de tong. En ook al kom ik uit een heel rationeel gezin, voor mij is de zoektocht naar balans tussen gronding en spiritualiteit altijd van groot belang geweest. Wolken-hoofd-hart-voeten, zo je wil.

Als logopediste was ik jaren bezig met de stem. Met taal ook. Ik had een eigen praktijk, gaf les en ontdekte de laatste jaren steeds meer dat psychogene stemklachten vaak aan de menopauze gerelateerd waren. Ik ging een postgraduaat menopauzeconsulent volgen maar vond de aanpak te eenzijdig met een te grote focus op het medische en de ratio. Te weinig hart en wolken, quoi. Ik zocht verder en wat bleek, het antwoord was er eigenlijk altijd al. In mezelf, recht voor mijn neus.

Al meer dan 30 jaar investeer ik tijd en energie in mijn persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Elk obstakel op mijn pad was een aanleiding voor een opleiding, een traject of een workshop. Mijn  voelsprieten brachten me op plekken in binnen- en buitenland en ik studeerde af als traumatherapeut, bore-out coach, HSP-coach, relaxatietherapeut en specialiseerde me in fonoforese, Deep Sound Massage, werd Reiki master en facilitator SoulCollage® en nog zoveel meer. Ik blijf de eeuwige student. Ik ontdekte linken en overlappingen en creëerde mijn eigen geïntegreerde, holistische en creatieve aanpak met een eigenwijze combinatie van alle verschillende visies en technieken. De Griet Moerman Methodiek. Alles in mijn leven heeft geleid naar dit moment, naar mijn 'point zero', mijn blanke pit.

Ik ben, als het ware, een richtingaanwijzer op je ontdekkingsreis. Samen én in onderling overleg blikken we achterom en nemen we stappen vooruit richting jouw nulpunt. Het vertrekpunt van waaruit nieuwe mogelijkheden geboren kunnen worden. Je gaat zelf aan de slag in een boeiend ontwikkelingstraject volledig op jouw maat. Authentiek, autonoom en sereen.

Ik wil mensen terug in balans brengen, resetten en tools aanreiken zodat ze deel kunnen uitmaken van én iets kunnen bijbrengen aan het grotere geheel. Samen stappen zetten en ontwikkelen. Bewuster, kleurrijker en met meer lef leven. Als koesteraar help ik, zorg ik voor je, luister ik oordeel- en taboeloos, geef ik je veiligheid en bescherming maar geef ik je net zozeer een liefdevolle schop onder je dappere kont.

Wees welkom,

Griet

Even kennismaken?

Griet Moerman

koesteraar

© teksten & beelden Karen Van Winkel