over mij

Even kennismaken?

'Authentiek, autonoom, sereen. Een gevoelige, creatieve, speelse en bezige bij met een analytisch stel hersenen en het hart op de tong.' vertelt mijn human design.

Als logopediste en stemcoach was ik jaren bezig met de stem: ik gaf coaching en therapie bij psychogene stemproblematiek. Ik had een eigen praktijk en gaf les. 

Al meer dan 30 jaar investeer ik in persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

Ik ben een ongebreidelde zinzoeker.

Ik las ergens 'vanuit je mess ontstaat je message'. Zo ging het ook bij mij.

Het verhaal van de 'wounded healer' geldt ook voor mij.

Elk obstakel op mijn eigen levenspad in werk en privé was en is nog steeds een aanleiding voor en een investering in mezelf via een opleiding, een traject, een workshop.

Ik kreeg kennis over en affiniteit  met traumatherapie, burn-out / bore-out, Hoog Sensitiviteit, menopauze, biomagnetisme, Soul Collage, relaxatie, massage en lichaamswerk, fonoforese, Jin Shin Jyutsu, Deep Sound Massage, Reiki, SoulKey, Aura Soma, Energetisch werk, Human Design, Voice Dialogue, poppentaal, droom- en trancewerk en nog zoveel meer.

Gelijklopend met de opleidingen groeide ik. Ik leerde mezelf door en door kennen. Ik leerde voelen: in-, aan- en doorvoelen. Ik luisterde naar en maakte verbinding met mijn lijf, mijn geest en mijn ziel. Nu kan ik connectie maken met mijn authentieke zelf. Ik besef dat ik goed ben zoals ik ben, met mijn sterktes en talenten maar even goed met mijn kwetsbaarheid en mankementjes.

Wat was het al een mooie reis. En ik blijf zoeken en evolueren.

Zo ontdek ik linken en overlappingen en creëer ik mijn eigen geïntegreerde, holistische en creatieve aanpak met een eigen-wijze combinatie van alle ervaringen, verschillende visies en technieken.

De Griet Moerman Methodiek. 

Als koesteraar ben ik er voor je, ik help je en ik zorg voor jou.

Ik wil je bijstaan in je zoektocht en kan daarvoor putten uit mijn ruime levenservaring, boekenwijsheid en talrijke opleidingen.

Ik gun je oprecht de vreugde om te voelen en te groeien.

Ik luister oordeel- en taboeloos. Ik geef je veiligheid en bescherming maar net zozeer geef ik je een liefdevolle schop onder je dappere kont.

Wees hartelijk Welkom

Griet Moerman

koesteraar

© teksten & beelden Karen Van Winkel