over mij

Even kennismaken?

'Authentiek, autonoom, sereen. Een gevoelige, creatieve, speelse en bezige bij met een analytisch stel hersenen en het hart op de tong.' vertelt mijn human design.

Als logopediste en stemcoach was ik jaren bezig met de stem: ik gaf coaching en therapie bij psychogene stemproblematiek. Ik had een eigen praktijk en gaf les. 

Al meer dan 30 jaar investeer ik in persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Ik ben een ongebreidelde zinzoeker. Elk obstakel op mijn eigen levenspad in werk en privé is een aanleiding voor en een investering in een opleiding, een traject, een workshop. Zo kreeg ik kennis over en affiniteit  met traumatherapie, burn-out / bore-out, Hoog Sensitiviteit, menopauze, biomagnetisme, Soul Collage, relaxatie, massage en lichaamswerk, fonoforese, Jin Shin Jyutsu, Deep Sound Massage, Reiki, SoulKey, Aura Soma, Energetisch werk, Human Design, Voice Dialogue, poppentaal, droom- en trancewerk en nog zoveel meer.

Ik ontdekte linken en overlappingen en creëerde zo mijn eigen geïntegreerde, holistische en creatieve aanpak met een eigen-wijze combinatie van alle verschillende visies en technieken.

De Griet Moerman Methodiek. 

Zit je VAST?

Ervaar je onrust, fysieke of mentale ongemakken, emotioneel onevenwicht, energetische disbalans, heb je existentiële vragen,...

We maken contact met jouw nulpunt, jouw ziel, jouw blauwdruk, jouw aanleg, jouw oorsprong, je authentieke zelf. Dat is jouw unieke design als vertrekpunt om keuzes te maken, verandering te brengen, verbinding te herstellen en jouw bestemming te ontdekken.

Het doel is bewuster, nieuwsgierig, kleurrijker en met meer Flow, Lef, Liefde en Lust LEVEN. Dat kan op elke leeftijd.

Als koesteraar ben ik er voor je, help ik, zorg ik, luister ik oordeel- en taboeloos, geef ik je veiligheid en bescherming maar geef ik je net zozeer een liefdevolle schop onder je dappere kont.

Wees hartelijk Welkom

Griet Moerman

koesteraar

© teksten & beelden Karen Van Winkel