blog

Je bent ondernemend, nieuwsgierig, actief en zelfbewust.

Je wil je je leven verrijken.
 

Je bent op de juiste plek. 

In mijn blogs ontdek je verhalen, ervaringen, inzichten en praktische tips
die je helpen om je persoonlijke kracht te (h)erkennen en te gebruiken.


Elke blog is een moment om te koesteren - een kans om stil te staan, na te denken en te groeien, ongeacht jouw leeftijd.

De menopauze, alleen kommer en kwel? Of net niet.

De menopauze hoeft niet alleen kommer en kwel te zien. Je zou het soms wel denken als je de bijna horrorverhalen hoort.
Maar weet je: 45, 50, 55, 60,... we zijn nog jong en rijp om zelf en iedereen in onze omgeving te laten genieten van de beste versie van onszelf.

In deze blog geef ik je de nodige inzichten in wat de menopauze nu juist is en ontdek je dat de menopauze net een nieuw begin is om de beste versie van jezelf in het leven te roepen en meer en meer de touwtjes (terug) in handen te nemen en volop te genieten van het leven.

Over zelfliefde en ademhaling

Jouw adem is de motor van het leven, de drijfkracht van je stem, maar nog zoveel meer. Hoe je ademt bepaalt jouw daadkracht en levensenergie. Ademen is een basisbeweging.

In deze blog geef ik je de nodige inzichten in wat ademhaling met jouw lichaam doet en dat het cruciaal is om naar dat lichaam te luisteren. Want dat... dat ben je jezelf verplicht. Ik reik je de nodige handvaten aan, zodat jij een gesprek kunt aangaan met jouw lichaam. Be your best friend!

Wie is Griet Moerman?

Griet is oprecht, zelfstandig en kalm. Ze is een gevoelige, creatieve en actieve persoonlijkheid met een scherp analytisch vermogen en een openhartige communicatiestijl.

Ze fungeert als ondersteuner en begeleider.

Ze helpt je in je persoonlijke zoektocht en put daarbij uit haar uitgebreide levenservaring, theoretische kennis, wijsheid en talrijke opleidingen.

Ze luistert oordeel- en taboeloos, biedt veiligheid en bescherming maar geeft jou net zozeer een liefdevolle schop onder je dappere kont.

Griet Moerman